top of page

HaakSTER

Het moet een moment van verstandsverbijstering zijn geweest, maar ik heb het daadwerkelijk gedaan: ik gaf me op voor de ontwerpwedstrijd van Wolplein.nl: Wolplein zoekt HaakSTER. Ik vulde het formulier in, verzond de mail en kreeg vervolgens bijna een paniekaanval.

Doodeng vond ik het. want wat verbeeldde ik me wel niet? Een beetje denken dat ik goed genoeg was om deel te nemen aan zo’n wedstrijd. Ik troostte mezelf met de gedachte dat er vast enorm veel mensen zich opgaven en dat ik er waarschijnlijk nooit meer wat van zou horen. Eind goed, al goed.

En toen mailde Wolplein dat ik was geselecteerd als 1 van de 10 deelnemers aan de wedstrijd van dit jaar! Ik had me in de tussentijd natuurlijk enorm druk gemaakt over wie er nou in vredesnaam op mijn ontwerpen zat te wachten, dus alleen al dat ik was uitgekozen was een enorm groot compliment! Maar het betekende ook dat het nu écht ging gebeuren. Dat ik écht aan de bak moest. Dat ik écht in de wedstrijd zat.

Begin deze zomer mocht ik op bezoek bij het Wolplein bezoekerscentrum waar ik de andere kandidaten van de wedstrijd ontmoette. En zo begon het: mijn avontuur van de HaakSTER van Nederland. Iedere week een nieuwe opdracht, steeds vloggen om mijn avontuur bij te houden, werken met garen en kleurtjes die ik nog nooit eerder had gebruikt… Het werd één groot avontuur. En nu is het ook te volgen!

Op de website van Wolplein wordt ons avontuur bijgehouden en verschijnen de patronen die de andere kandidaten en ik ontwerpen. Op YouTube kun je iedere week de afleveringen zien die gemaakt worden van onze worstelingen met de opdrachten. Deze week staat de tweede aflevering al online en vanaf volgende week gaan we echt aan de opdrachten beginnen! Benieuwd? Volg me dan vooral!

70443214_3198969256810495_3473597552744464384_n
34 views0 comments

Kommentare


bottom of page