top of page

Spring in my Step Sweater

Kleur. Iedereen die mij al langere tijd volgt, weet dat ik gek ben op kleur. Alle sprekende kleuren van de regenboog, het liefste in heerlijke printjes, in streepjes, in bloemetjes… Het is ook een beetje hoe mijn persoonlijkheid is. Ik ben luidruchtig en aanwezig en zelfs als ik me voorneem om het eens een beetje rustig aan te doen, val ik op. En daarom was het ook voor mij een verrassing dat ik een hele lichte zilvergrijs bestelde bij Katia om een zomertrui van te maken.

Colour. Everyone following me for a while knows I adore colour. I love all vibrant shades of the rainbow and especially prefer prints, stripes, florals… To be honest, it’s just like my personality. I’m loud and present and even when I plan on being a bit more muted in company, I stand out. And this is why it even came as a big surprise to myself when I ordered a lovely light silver gray at Katia’s to make into a summer sweater.

IMG_20200407_132346625-01

Katia Concept Cosmopolitan is een garen dat niet volledig tot zijn recht komt op de foto. Het garen heeft een zachte, getwijnde structuur en is daardoor dik maar extreem luchtig. Het is zó zacht dat je er het liefste de hele dag mee knuffelt. Daarnaast heeft het een heel subtiel glittertje. Het ziet er zó chique uit dat zelfs de simpelste trui er een hele luxe uitstraling van krijgt.

This yarn, Katia Concept Cosmopolitan, is a wonderful yarn pictures don’t do proud. The yarn has a tubular structure which makes it bulky but extremely airy. It’s so soft you’d love to do nothing more than just cuddle it all day. Besides that, there’s a very subtle glitter all through the yarn. It looks  _so_  fancy that even the most basic of sweaters will look absolutely luxurious.

P1010551-01

De Spring in my Step Sweater ontstond toen ik bedacht dat ik een redelijk simpele trui wilde, met een ronde halslijn. De trui moest er zo eentje worden die je altijd, overal kunt dragen. Maar ja, ik zou ik niet zijn als ik er dan ook nog nét even iets spannends van zou willen maken. En zo verscheen het driehoekmotief op de rug. En voor ik er zelf erg in had, verscheen dezelfde driehoek ook op de mouwen.

The Spring in my Step Sweater came to life when I envisioned a very basic sweater with a rounded neckline. I wanted to design a sweater that you can wear anywhere, with anything (getting major Bridget Jones vibes right now, but that might just be me 😉 ) However, I am still me, so I knew I had to give it just a little bit of pazazz. And that’s how the triangle sequence appeared on the back and before I even noticed myself, the same triangle took shape on the sleeves.

P1010544

Ik kan je eerlijk zeggen dat ik deze trui héél vaak aan heb. Hij is echt geworden wat ik voor ogen had; een fantastische allrounder! Ik heb het patroon voor 6 maten uitgeschreven, van maat S tot en met 3XL. En natuurlijk heb ik hem ook uitgebreid laten testen voor jullie. Mijn testers hebben echt geweldig werk geleverd. De Spring in my Steps Sweater is prachtig in ieder kleurtje. Klik de foto’s hieronder en laat je inspireren!

In all honesty I can say that I wear this sweater constantly. It has completely turned out to what I had in mind; a wonderful all-rounder! I have written the pattern for 6 different sizes; from S to 3XL. And of course I put a lot of amazing testers to work with the pattern before publishing it. They did an amazing job and showed that the Spring in my Steps Sweater is gorgeous in every colour. Click the photos to get inspired!

En nu kun je dus zelf aan de slag! Vind het patroon in mijn Etsy Shop door HIER te klikken en ga naar mijn Ravelry Store door HIER te klikken.

Vind je het leuk om je voortgang en eindresultaat met mij te delen? Gebruik dan #springinmystepsweater wanneer je foto’s op Facebook op Instagram deelt en tag mij in je bericht (@liefsvansuus_ op Instagram en Liefs van Suus op Facebook) zodat ik het sowieso te zien krijg!

So now it’s time for you to start cracking! Find the pattern in my Etsy Shop by clicking HERE and go to my Ravelry Store by clicking HERE.

Would you like to share your progress and endresult with me? Use #springinmystepsweater when posting on Facebook or Instagram and tag me in your photos (@liefsvansuus_ on Instagram and Liefs van Suus on Facebook) so I can enjoy your work!

Ya tengo ese patrón también en Español!

P1010565-01
40 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page