top of page

The Whole Zoo – Cardigan

In mijn vorige blog schreef ik al over mijn enorme liefde voor dierenprints. En hoe deze liefde heeft geleid tot het idee om een hele collectie aan dierenprintpatronen (3 keer woordwaarde): The Whole Zoo – collectie. Want; ‘forget butterflies, I feel the whole zoo when I’m with you!’. Oftewel: vergeet vlinders, ik voel de hele dierentuin bij jou.

In my last blogpost, I wrote about my love for animal prints. It is this love that led me to the idea to create an entire collection of animal print patterns: The Whole Zoo – collection. Because: ‘forget butterflies, I feel the whole zoo when I’m with you!’

IMG_20190211_121756295-01

Vandaag presenteer ik met trots het eerste patroon uit deze collectie: het panterprint vest! Een heerlijke zacht, pluizig, warm, knus vest met panterprint banen over ieder pand. Eigenlijk precies wat je kledingkast nog miste, waarvan je nooit wist dat je het miste!

So today I proudly present the first pattern in this collection: the leopard print cardigan! A lovely warm, plush, soft, cozy cardigan with leopard print parts on each panel. It is pretty much everything your wardrobe needed, that you never knew it needed!

Ik heb het patroon laten testen door allemaal fantastisch lieve dames die stuk voor stuk fantastisch mooie vesten hebben gemaakt. Met hun feedback heb ik het patroon zo gemaakt dat het duidelijk en overzichtelijk is. En het resultaat er dus mag zijn!

A few lovely ladies took up the challenge to test my pattern and each of them made wonderfully lovely cardigans. With their helpful feedback, I’ve made this pattern clear, workable and coherent. And their results are too good to keep from you!

Klik HIER om naar het patroon in mijn Ravelry store te gaan en HIER om naar mijn ETSY shop te gaan.

Click HERE to find the pattern in my Ravelry store and HERE to go to my Etsy shop.

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page