top of page

Dromen dromen... En ze dan achterna!

Sorry, no English this time!


(Geen zin om te lezen maar gewoon meteen (met kortingscode Suus) bestellen? Klik hier!)


Toen ik klein was, zei ik altijd dat ik juf zou worden of schrijfster. Ik ben juf geweest. Een paar heerlijke jaren heb ik geschiedenisles gegeven aan de liefste pubers van Delft. En nu komt mijn tweede droom uit: ik heb een boek!


Een boek! Een boek! Geen roman, zoals ik vroeger dacht, maar een haakboek. Het allereerste haakboek dat ik kocht was van ByClaire en Saskia Laan en vanaf dat allereerste moment, leek het me al waanzinnig om zelf een keer zo'n boek te schrijven. En vorig jaar, middenin de avondkloklockdown, toen alles grauw en uitzichtloos leek, kreeg ik ineens die kans. Edicola publishing wilde met mij een boek maken. Ik heb daar natuurlijk eerst nog dágen over na moeten denken... Nee, natuurlijk niet. Ik zei meteen ja!


En nu is het zo ver. 22 april verschijnt mijn haakboek Hip & Happy Haken! Een boek vol mode en accessoires voor zowel de winter als de zomer. Een boek vol kleurrijke haaksels, prachtige foto's en uitgebreide patronen. En ik weet wel dat het klinkt als "wij van Wc-eend..." maar echt, het is zó mooi geworden!


Bij dezen alvast een kleine preview van mijn boek. Met uiteraard enorme dank aan Paula van Ketz en Dogs Grafisch Ontwerp en Jamaica van JRD Photography voor de waanzinnige uitvoering ervan. En zonder Aernoud en Yolanda van Edicola was dit boek er ook nooit gekomen.Wil jij nou zeker weten dat je mijn boek als allereerste ontvangt én meteen een leuke korting pakken? Bestel dan nog vóór half april het boek via edicola.nl en gebruik de kortingscode Suus. Je pre-order wordt dan direct verzonden zodra de boeken van de drukkerij komen!
545 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page