top of page

For the love of crochet

Toen ik net begon met haken, dacht ik dat ik iedereen moest overtuigen van hoe tóf haken wel niet was. Dat het niet suf was of saai. En dat je er niet oud en bejaard voor hoefde te zijn om het te doen. Maar hoe suf sommige mensen het ook vonden, als ik een nieuwe sjaal haakte, kreeg ik alleen maar complimentjes.

Dus nu, na een eigen facebookpagina en een eigen instagram, is hier mijn eigen blog. Een haakblog. Hier wil ik wat meer uitleg geven bij wat ik maak en, als de tijd rijp is, mijn eigen patronen delen.


When I first started to crochet, I thought I had to convince everyone that crochet was extremely cool. That it wasn’t boring or dull. And that you didn’t have to be old and middle aged to like it. But however dull some people thought crochet to be, whenever I had crocheted a new scarf, all I got was praise.

So now, after my own facebook page and my own instagram account, say hello to my own blog. A crochet blog. On this blog I want to give a bit more explanation to the things I make and, when time comes, share my own patterns.

000000ik2

Dus welkom op Liefs van Suus / Welcome to  Liefs van Suus! For the love of everything pretty and witty and crochet!

5 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page