top of page

New website, who dis?

Laat ik beginnen met zeggen; gelukkig nieuwjaar! Gelukkig 2022 en gelukkige nieuwe site! Het werd eens tijd voor een nieuw begin, vond ik. Het afgelopen jaar heb ik aan een waanzinnig tof project gewerkt wat ik heel binnenkort bekend kan gaan maken en met al die toffe, nieuwe dingen in het verschiet dacht ik; ik pak het meteen goed aan!


Let's start by saying; happy new year! Happy 2022 and happy new website! I thought it was about time to make a new beginning. For the past year, I have been working on a very exciting new project, something I will be able to share with all of you very shortly. And with all these new, cool things coming I thought; if I'm doing this, I'm doing it right!
Oké, misschien ken je mij nog niet? Die kans is heel groot aangezien ik niet Britney Spears heet. Ik ben Suus en ik haak. Dat is de extreem korte samenvatting. Ik ontwerp haakpatronen en werk daarbij regelmatig samen met leuke wolwinkels en fantastische garenmerken. Ik ontwerp zowel gratis als betaalde patronen en over het algemeen maak ik kleding of kledingaccessoires. Een knuffeltje of woondeken zie je mij niet heel snel maken, maar zeg natuurlijk nooit nooit!


So, who am I? Since my name is not Britney Spears, there's a pretty big chance you never heard of me before. Well, I'm Suus and I crochet. That's the shortest summary I can give you. I design crochet patterns and like to collaborate with wonderful yarn shops and amazing yarn brans. My designs alternate between free and paid patterns and I mostly make clothing or clothing accessories. You will probably not see me designing a amigurumi or a blanket, but never say never!


Op deze site zul je alles kunnen vinden wat je ook op mijn oude blog vond; blogposts over haken, informatie over nieuwe patronen, mijn oude en natuurlijke nieuwe gratis patronen en... mijn eigen webshop! In deze shop vind je al mijn betaalde patronen die hiervoor op Etsy en Ravelry stonden. Ook op deze sites zullen ze (voorlopig) nog te vinden zijn. Maar nu is alles tenminste ook lekker op één plek.


On this website, you will find everything you were used to on my old blog; blogpost on crochet, information on new patterns, my old (and of course new) free patterns and... my own webshop! In this shop I will upload all my patterns that were formerly posted on Etsy and Ravelry. I will keep my accounts on these websites too (for now), but for now it will be much easier to find everything in one place.Ik vind dit alvast een veel leuker (en makkelijker vol te houden) voornemen voor het nieuwe

jaar dan alle afgezaagde standaard voornemens. Ik ga niet afvallen of stoppen met roken (ik ben ook nooit begonnen), ik ga lekker mijn nieuwe website bijhouden, veel bloggen, veel (gratis) patronen met jullie delen en nog veel meer leuks! Houd deze site in de gaten, want het eerste nieuwe patroon kun je volgende week al verwachten! De oplettende kijker heeft misschien al iets op Instagram voorbij zien komen...


For me, this already proves to be a much more fun (and easier to keep up) new year's resolution than the standard ones. I will not try to lose weight or stop smoking (I haven't even started in the first place), I will however keep up my new website, blog a lot, share a lot of (free) patterns with all of you and so much more fun stuff! Keep an eye out for this website, because the first new pattern will be launched within two weeks from today! Maybe you have even seen some titbits on Instagram already...Laat me vooral weten wat je van mijn nieuwe website vindt! En wat zou je graag willen zien hier? Ik ben heel benieuwd!


Please let me know what you think of this new website! Is there anything you'd like to see on this page in the future? I'm very curious!

155 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page